subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Dva potencijalna iznenađenja u Češkom kupu?

➡️ ČEŠKA: MOL Cup
🇨🇿 15:30 Zapy – Banik Ostrava H(+2) 1 (1.70)

Probaćemo sa iznenađenjem u ovom meču. Zapy je trećeligaš, nastupa u CFL Grupi B i trenutni su lideri na tabeli. Imaju maksimalan broj bodova 24 na 8 odigranih utakmica. Pored toga još uvek nisu primili gol 17:0 je gol razlika. Po kvalitetu igrača, komotno mogu da igraju i u drugoj ligi.

Na drugoj strani, Banik Ostrava je prvoligaš. Trenutna forma ide uzlaznom putanjom, na poslednjih 5 mečeva imaju učinak od 4 pobede i 1 poraza. Trener je ipak rekao da će dati šansu nekim igračima, koji su imali manju minutažu.

Sve u svemu, Zapy je besprekoran ove sezone, samim tim euforija i motivacija na visokom nivou da se izbaci prvoligaš, igraju na domaćem terenu i imaće podršku svojih navijača. Mislim da će biti tesna utakmica, gde domaćin može da iznednadi. Kao glavni tip igramo hendikep uz 2 gola prednosti na Zapy, 1X na minimalan ulog. Srećno!

➡️ ČEŠKA: MOL Kup
🇨🇿 15:30 Domazlice – Jablonec na manji ulog D1+ (1.70)

Jablonec je slabo ušao u novu sezonu. Napadački nisu delovali ubedljivo. Sa 6 postignutih golova na 9 odigranih mečeva, imaju najslabiju odbranu u ligi. Pored slabe napadačke forme, generalno i sveukupna forma je loša. Još uvek nisu ostvaril ligašku pobedu ove sezone (4 remija i 5 poraza).

Na drugoj strani, trećeligaš Domzalice ima solidan start, 2 poraza na 8 odigranih mečeva (4 pobede i 2 remija). Na domaćem terenu nisu poraženi na 4 odigrana meča i imaju gol razliku 10:3.

Sve u svemu, trećeligaš će pokušati da iskoristi trenutnu lošu formu favorita. Domazlice dobro igra na domaćem terenu, pored toga napad je do sada odlično funkcionisao, jer su većinu svojih golova postigli pred domaćim navijačima. Mislim da mogu do gola u ovom meču. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje