subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunija: Kup – Predlozi za klađenje

➡️ RUMUNIJA: KUP
🇷🇴 13:00 Progresul Pecica – Petrolul 2&2+ (1.60) ✅/ na manji ulog DI1+&2+ (1.70)

Razlika u kvalitetu je prisutna. Trećeligaš, protiv prvoligaša. Petrolul se uvek zalagao u kupu, pa želi što više da dogura u ovom takmičenju. Ujedno su imali i dobar početak u ovoj sezoni, samo 2 poraza na 10 odigranih utakmica. Igraju ofanzivno, tako da možemo očekivati njihovu inicijativu danas. Mislim da odbrana Progresula neće dugo izdržati.

➡️ RUMUNIJA: KUP
🇷🇴 15:15 Tunari – Univ. Craiova I0-2&II0-2 (1.50) ✅/ na manji ulog 0-2 (2.10)

Teren je u katastrofalnom stanju. Mislim da će favorit Univ. Craiova ući dosta oprezno u ovom meču i možda sačuvati neke igrače, da ne bi došlo do eventualnih povreda. S obzirom na ovakvu situaciju, ne očekujem efikasnu utakmicu.

➡️ RUMUNIJA: Kup
🇷🇴 16:00 Hunedoara – Chindia Targoviste GGv3+ (1.50)

Hunedoara je jaka na domaćem terenu i to ove sezone korist. Više od godinu dana nisu izgubili pred domaćom publikom. Na domaćem terenu postigli su 2+ golova na poslednjih 10 utakmica. Na drugoj strani Chindia nezogdan protivnik, jedan poraz samo ove sezone. U kvalifikacijama za ovo takmičenje postigli su na 2 meča 8 golova. Mislim da nas očekuje izbalanisrana i otvorena utakmica. GGv3+ kao sigurnija opcija, dok GG igramo na manji ulog.

➡️ RUMUNIJA: Kup
🇷🇴 17:30 Hermannstadt – Sepsi GGv3+ (1.75)

Hermmanstadt igra vrlo ofanzivno u poslednje vreme. Na prethodnih 5 utakmica postigli su ukupno postigli 9 golova. Na drugoj strani Sepsi je podbacio sa formom, nisu ostvarili pobedu na prethodne 2 utakmice. Izgubili su od Univ. Craiove kao i od FCSB-a, prekid crnog niza tražiće u ovom meču. Očekujem otovrenu utakmicu, do sada je tip GGv3+ bio dobitan na poslednjih 10 međusobnih mečeva. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje