Cincinati Reds – Washington Nationals domaćin 4,5+1,75

8:1

Za goste na brdu Joan Adon koji ima rekord 1-8 i visoki ERA 6,08. Iako nešto ne volim Redse udarački, neće imati preterano težak posao večeras. Adon u maju prima prosečno 3 poena po startu, a šeta takođe prosečno 3, što je najgore u ligi. Imaju Redsi par dobrih udarača koji mogu te šetnje da kazne nekim HR i tako naprave problem + imali su sjajnu seriju protiv Cubsa i Giantsa. Forma im je u usponu u odnosu na onaj očajni start sezone.

LA Dodgers – NY Mets prva izmena X 1,80

0:0

Jedan klasik u Kaliforniji trenutno dve vodeće ekipe u Nacionalnoj konferenciji. Takođe veoma dobar duel veteranskih bacača, koji znaju šta rade, a brojke ove sezone to dokazuju. Gonsolin ima rekord od 5-0, a vezao je 8 vezanih startova bez primljenog poena u prvoj izmeni. Sa druge strane Walker bacač Metsa u 8.startova je samo jednom primio poen u 1.izmeni. Doduše jeste mane jako dobri udarači u gornjem delu lajnapa obe ekipe, tako da treba ovde biti dosta oprezan! Možda i 8,5- nije loša opcija!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.