subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dva predloga iz MLB (03.Jun)

Cincinati Reds – Washington Nationals domaćin 4,5+1,75

8:1

Za goste na brdu Joan Adon koji ima rekord 1-8 i visoki ERA 6,08. Iako nešto ne volim Redse udarački, neće imati preterano težak posao večeras. Adon u maju prima prosečno 3 poena po startu, a šeta takođe prosečno 3, što je najgore u ligi. Imaju Redsi par dobrih udarača koji mogu te šetnje da kazne nekim HR i tako naprave problem + imali su sjajnu seriju protiv Cubsa i Giantsa. Forma im je u usponu u odnosu na onaj očajni start sezone.

LA Dodgers – NY Mets prva izmena X 1,80

0:0

Jedan klasik u Kaliforniji trenutno dve vodeće ekipe u Nacionalnoj konferenciji. Takođe veoma dobar duel veteranskih bacača, koji znaju šta rade, a brojke ove sezone to dokazuju. Gonsolin ima rekord od 5-0, a vezao je 8 vezanih startova bez primljenog poena u prvoj izmeni. Sa druge strane Walker bacač Metsa u 8.startova je samo jednom primio poen u 1.izmeni. Doduše jeste mane jako dobri udarači u gornjem delu lajnapa obe ekipe, tako da treba ovde biti dosta oprezan! Možda i 8,5- nije loša opcija!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje