četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 2. Jun

Članak otvarati do 16:30


Rolan Garos je još uvek u jeku, ali mi se okrećemo nekim drugim turnirima. Konkretno, za oko nam je zapao čelendžer u Surbitonu. Počela je i sezona trave i to ćemo pratiti temeljno.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Kozlov/Kudla protiv Keš/Patena. Kozlov i Kudla su izraziti favoriti sa kvotom 1,35, ali ovde možda bude velike mućke.

Sezona na travi je jako specifična. Kratko traje i turnira ima malo pa se šanse ne smeju propuštati. Sledeće nedelje igraju se veoma jaki turniri u Štutgartu i Hertogenbošu, a Kozlov i Kudla su prijavljni za kvalifikacije. Kozlov ima kvalifikacije za Hertogenboš, a Kudla za Štutgart. Dakle, ne idu ni u isti grad i realno je da im ambicije ovde nisu velike.

Velika naša prednost je što je jedan od njih dvojice poražen u singl konkurenciji i generalno gledano nema apsolutno nikakve ambicije na ovom tunrniru. Kvalifikacije za oba turnira počinju prekosutra i mi smo gotovo uvereni da neće rizikovati sa nekim kašnjenjem, jer kiša u Surbitonu pravi problem.

Kudla možda bude i upao u glavni žreb ako bude neko odustao, jer je prva alternativa, ali Kozlov nema ni promil šanse. Da bi on upao u glavni žreb mora da odustane šest igrača što je naučna fantastika.

Kvota na pobedu Keša i Patena je preko 3,00, a opcija da osvajaju jedan set se plaća sa 1,85, barem po online kladionicama.

Za sada niko od naših kladionica ovo ne daje u ponudi pre meča, ali u Mocartu će sigurno biti u lajvu.

Predlog za klađenje: Paten/Keš osvajaju set 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Keša i Patena 6:4 6:2 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje