petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dva tima koja očajnički žele bodove!

U okviru 20. kola Rumunske Lige 1, sastaće se U. Cluj i UTA Arad, dva tima koja imaju istu želju, a to je da napuste dno tabele.

Nakon što su odigrali nerešeno sa Rapid-om u kupu (0:0) na svom terenu, U. Cluj je obezbedio plasman u narednu fazu. Što se lige tiče, zauzimaju 14. poziciju sa osvojenih 18 bodova. Još uvek ne uspevaju da pronađu pravi ritam. Na prethodnih 5 mečeva u ligi, imaju učinak od 1 pobede, 1 remija i 3 poraza. Olakšavajuća okolnost u ovom meču je svakako domaći teren, gde su većinu svojih bodova prikupili pred svojim navijačima (12), pored toga uspeli su da savladju FCSB na domaćem terenu.

Sa druge strane, UTA Arad zauzima pretposlednju poziciju na tabeli. Imaju bod manje u odnosu na svog današnjeg protivnika. Kao i U. Cluj, UTA se plasirala u četvrtfinale kupa, savladavši Chindiu Targoviste ubedljivim rezultatom (1:4). Generalno gledano UTA Arad igra ofanzivno, napad je pokazao da funkcioniše, dok odbarana ima problema, primili su 28 golova do sada, što ih stavlja na 2. poziciji kao tim koji je primio najviše golova, ispred njih su Mioveni i Botosani sa istim brojem primljenih golova (32).

Na kraju krajeva, obe ekipe žele 3 boda i pobedu u ovom meču, za takav poduhvat potrebni su golovi. Tip ug 2+ (1.53) Mozzart, vidjen je na 11 od ukupno 13 odigranih mečeva, nista ne sprečava da se slični scenario ponovi, pogotovo što obe ekipe gaje ofanzivni stil igre. Pored toga, možda nije loše probati i tip I1+&2+ (1.80) Soccer. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje