utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Problemi u sastavu domaćina!

Problemi kod domaćina. Naime, Pontevedra nije uspela da savlada lidera Cordobu, uprkos što su imali skoro 80 minuta igrača više. Da stvar bude još gora, nekoliko igrača su zadobili povrede.

Prvi na toj listi je golman Pablo Cacharrón (6/0 GK, prvi golman) koji je uganuo skočni zglob u sudaru sa svojim saigračem. Miguel Román (15/0 M) je odigrao 30 minuta i nije mogao da nastavi zbog povrede. Diego Seoane (5/0 D) je u završnici meča zadobio jak udarac u butinu. Oni su pod velikim znakom pitanja, sa druge strane povređeni Bastos (13/1 D) i Álex González (12/0 F) nisu na spisku. Uostalom, napad nikako ne funkcioniše, postigli su 10 golova na 16 mečeva, što je ujedno i najgori učinak u ligi.

https://www.pontevedraviva.com/deportes/90868/miguel-roman-cacharron-seoane-parte-guerra-peor-momento/

Sa druge strane, Rayo Majadahonda ima isti broj bodova kao i Pontevedra, ali daleko veći broj postignutih golova. Klub iz Madrida je postigao bar 1 gol na 6 od ukupno 7 odigranih. Koliko sam uspeo da pronađem, vesti o izostancima nema. Tim će verovatno nastupiti sa istim sastavom kao i u prošlom meču.

Mogućih 11 Rayo Majadahonda: Lucho G., Aldalur, Félix Ofoli, De Iriondo, Mario, Jeisson, Pinillos, Ozkoidi , Alayeto, Rahim i Nando.

Sve u svemu, domaćin ima problema u sastavu, neki igrači su povređeni i iza njih stoji veliki znak pitanja, to bi gosti mogli da iskoriste. Moj tip biće gost postiže gol G1+ (1.52) Mozzart na manji ulog. Prvi razlog je ofanzivna igra, koja se pokazala efikasno. Drugi razlog su međusobni mečevi, gde su kao gosti postigli gol na svim mečevima kada je Pontevedra bio domaćin i treći razlog je gore naveden. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje