petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Dva turska kluba istupila iz takmičenja

Na veliku žalost, broj žrtava u Turskoj i Siriji ne stagnira, te iz dana u dan možemo da pročitamo o sve većem broju poginulih usled stravičnih zemljotresa.

To se, između ostalog, odražava i na sport, te je Gazijantep odlučio da istupi iz Superlige i Kupa, a isto je u radio i Hataj.

Saopštenje je sledeće: „Nastavljamo da se borimo kako bismo se oporavili od zemljotresa koji je zadesio naš i susednih 10 gradova tokom 6. februara. Posle takve katastrofe, o fudbalu niko ne priča. Pre svega, želimo Božiju milost našim građanima koji su stradali i brz oporavak povređenima. Čini se da nije moguće da nastavimo sa sportom u ovim teškim momentima. Odlukom Upravnog odbora, odlučili smo da se povučemo iz Superlige i Kupa Turske za aktuelnu sezonu. Verujemo da će se naš grad brzo oporaviti od ovog zemljotresa i zahvaljujemo se svima koji su stali uz nas svojom podrškom. Kao mesto gostoprimstva, naš grad Gazijantep će nastaviti borbu i nada se da će ugostiti ljubitelje fudbala i upoznati ih sa našim crveno-crnim navijačima.


Photo by Lewis J Goetz on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje