petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dvojac Brajtona prelazi u Mančester?

Danas se u engleskim medijima pojavila vest da menadžer Mančester Junajteda uveliko sprema transfer listu za predstojeće leto, a da su kao dva potencijalna pojačanja označeni fudbaleri Brajtona, Mojzes Kaisedo i Aliks Mekkalister.

Ten Hag još od prethodne sezone pokušava da pronađe igrača za sredinu terena. Nakon neuspelih pokušaja da se dovede Frenki de Jong iz Barselone,doveden ne na pozajmicu Sabicer iz Bajerna. Kako je u međuvremenu De Jong postao nezamenljivi šraf kod Ćavija nije realno da ga on pusti Ten Hag se okrenuo drugim opcijama, a to je Mekkalister.

Neće biti lako ni u borbi za Mekkalistera,osvajač Svetskog prvensta u Kataru u oktobru mesecu je potpisao novi ugovor sa Brajtonom, a za njegove usluge interesuje se i Mančester Siti, jer će na leto,po svemu sudeći, ostati bez Gundogana.

Nije laka situacija ni sa drugim fudbalerom Brajtona,Mojzesom Kaisedom. On igra na poziciji beka koja je u Mančesteru deficitarna godinama. Za Kaiseda se raspitivao i Arsenal,čak je bilo i ponuda tokom zime,ali ih je Brajton odbio jer nisu zadovoljavale njihove prohteve. U međuvremenu i on je potpisao novi ugovor za Brajtonom.

Po procenama engleskim medija oba igrača će koštati preko 70 miliona funti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje