četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“ Novi Messi“ u Madridu?

Kako javljaju brojni mediji među kojima je i “ Mundo Deportivo“ Real Madrid je “ bacio oko “ na novog talenta sa Južnoameričkog kontitenta.

U pitanju je mladi 17to godišnji fudbaler River Plate Claudio Echevveri. Echevveri trenutno nastupa za mlađe kategorije Rivera,ali s obzirom na igre pitanje je trenutka kada će dobiti priliku da se pokaže i u prvom timu. S obzirom na stil igre u Argentini ga već porede sa Mesijem.

Njegove igre nisu prošle nezapaženo brojnim klubovima među kojima je i Real. Real bi sa Echevverijem da osveži svoju omladinsku školu i pripremi teren za neki novi Real imajući u vidu da su Modriće,Benzema,Kros i još par igrača u poznim igračkim godinama.

Real bi kupovinu Echeverija uradio po dobro oprobanom receptu. Ostavili bi ga u Riveru na kalenju do 18te godine i onda bi ga priključili timu. Tako su uradili sa Vinisijusom,Rodrigom,ali i Endrick-om koji će u Real 2024. godine.

Ovo je još sve na spekulacijama, treba sačekati da vidimo kako će Echevveria da se pokaže u prvom timu,ali gde ima dima ima i vatre…

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje