ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Džeko se otvorio u podcastu, pričao o tome kako se snalazio sa 500e

Edin Džeko (37) reprezentativac BiH gostovao je u emisiji (Ne)uspjeh prvaka s Mariom Stanićem u kojoj je otkrio dosad nepoznate detalje o svojoj fudbalskoj karijeri. Posebno se osvrnuo na trenutak kada je kao 19-godišnjak napustio BiH i otišao u češke Teplice.

Imao sam sreću da je tamo već bio jedan momak iz Mostara Samir Merzić i to mi je najviše pomoglo, jer smo stalno bili zajedno. Ljudi su mislili tad da sam otišao za neke pare, a imao sam 500 evra platu u Češkoj. Sam, bez roditelja, plaćao sam stan i nisam imao automobil. Događalo se da zadnjih sedam dana nismo imali što jesti. Eto kolika je bila želja da uspemo. Sedam dana jedeš za minimum. Sigurno nije bilo lagano kada nazoveš svoje i kažeš da nemaš šta za jesti.

Zamisli kako je bilo njima, a tad nije bilo ni pametnih telefona. Morao si kupovati kredit da bi imao da pošalješ poruku. Odemo na govornicu i tako smo pričali sa svojima. Čovek treba i takve stvari proći da bi cenio ono što je bilo. Tu sam gde jesam, nitko mi ništa nije poklonio i isplatilo se sve to„, rekao je Džeko u Stanićevoj emisiji.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje