petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Džeksonvil Jaguars – Denver Bronkos – Najava utakmice

Stadion Vembli u Londonu biće poprište NFL utakmice u kojoj će snage odmeriti Džeksonvil Jaguarsi i Denver Bronkosi. Prema kladionicama favorita ovde gotovo da nema, a blaga prednost ide Džeksonvilu sa kvotom 1,75 dok je margina za poene postavljena na 40,5.
Oba tima su na skoru 2-5, ali kada se sagleda sve Džeksonvil je pokazao dosta više.

Džekonvil ima mladog kvoterebka koji igra drugu sezonu. Ima novog trenera koji uspostavlja novi sistem. Krenuli su veoma dobro sa 2-0, a onda su naređali poraze. Da je bilo malo više sreće i iskustva Džeksonvil bi bio na boljem skoru.

Denver sa druge strane jedno od većih razočaranja ove sezone uz Tampa Bej i Grin Bej. U Denver je došao Rasel Vilson kao čovek od koga se očekivalo da povede ovaj tim u plej of, a desilo se potpuno suprotno. Vilson igra jako loše, konekcija sa hvatačima gotovo da ne postoji, a ni glavni trener Natanijel Heket ne pomaže mnogo. U početku se donekle moglo tolerisati, jer je potrebno vreme da se sve namesti, no dovoljno je prošlo i sada se postavlja pitanje šta će Denver dalje.

Što se ove utakmice tiče zaista je egal kao što to kladionice prikazuju. Iskustvo na mestu kvoterbeka ide Raselu Vilsonu, ali Dag Pederson je mnogo bolji trener od Natanijela Heketa. Oba tima vide ovde pobedu, verujemo da će ofanzivno biti u dobrom ritmu, te ovu marginu od 40,5 poena moramo uzeti u razmatranje. Prosto, ovo je NFL , ovo je najkvalitetnija liga i po našem mišljenju vredi probati sa overem.

Naravno, treba napomenuti da se igra u Britaniji, a svi znamo da je ovo veliki biznis. Džeksonvila je ujedno vlasnik i Fulama i London je drugi dom Džekonvila. Igra se za publiku kada se igra van Amerike i to nekada ume da bude prevaga.

Predlog za klađenje: Više od 39,5 poena 1,74 (Balkan Bet)

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje