petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Džeksonvil Jaguars – Denver Bronkos – Specijal predlog

Brendon Mekmanus više od 6,5 poena

Pored najave utakmice koju možete odigrati u svim kladionicama u ovom članku igramo tip iz specijala. Naš pik biće kiker Denver Bronkosa Brendon Mekmanus. Njegova margina je postavljena na 6,5 i po našem mišljenju postoje sasvim pristojne šanse da on ovo prebaci.
Denver kao što smo već rekli igra veoma loše uprkos dolasku Rasela Vilsona. Napad izgleda jalovo, bezidejno i za to je umnogome kriv i sam trener Natanijel Heket koji pozive pogrešne akcije u bitnim trenucima.

Pored toga Denver ima problema sa povredama što na hvatačkim opcijama. Generalno gledano, Rasel Vilson nije imao dobru konekciju sa njima ni dok su bili zdravi, pa ne verujemo da će se tu neštp menjati.

Treba napomenuti da se Vilson vraća i nakon nedelju dana pauze. Imao je problema sa povredom, i ako nas pitate mi verujemo da problem i dalje postoji, no Denver silno želi pobedu i zato Rasel mora da stisne zube.

Denver je među gorim ekipama kada je crvena zona u pitanju. To je dobro po naš tip. Mekmanus je veoma pouzdan kiker koji može da pogodi sa velikih razdaljina.

Za kraj, njegova statistika:

Šut za tri poena: 15/19
Šut za jedna poen: 5/7

Za kraj da dodamo, Denver je drugi tim u ligi po broju šutnutiih fild golova. Tampa Bej sa utakmicom više ima 19 šutnitih fild golova, a Denver ima 18 pokušaja za fild gol.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje