sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Džeksonvil Jaguars – Los Anđeles Čardžers – Specijal predlog ( dva igrača)

Drugi meč na današnjem programu iz plej ofa odigraće se na Floridi. Snage će odmeriti Džeksonvil Jaguarsi i Los Anđeles Čardžersi. Kladionice ovde slično kao i mi vide ovaj meč u totalnom egalu. Blaga prednost ide Čardžersima sa kvotom 1,73 dok je margina za poene postavljena na 47,5.

Kinan Alen više od 81,5 jardi 1,75
Trevor Lorens više od 13,5 jardi 1,85

Napad Los Anđeles Čardžersa se svodi na prangijanje Džastina Herberta iako u bekfildu imaju sjajnog igrača kakav je Ostin Ekeler. Prosto, Herbert je pretalentovan lik sa veoma moćnom rukom i treba ga koristiti naravno. Samo treba biti umeren i pronaći neki balans između pas igre i igre po zemlji. To je ujedno i najveći problem sa Brendona Stejlija i njegov napad.
Danas neće igrati Majk Vilijams za Čardžerse, a on je jedna od dve omiljene opcije Herberta. Tu se nameće upravo Kinan Alen koji ima pregrš iskustva u ovakvim mečevima i za očekivati je da će dobiti do 10 targeta što bi trebalo biti dovoljno da prebaci ovu marginu.

Što se drugog predloga tiče igramo kvoterbeka Džeksonvila Lorensa da pretrči više od 13,5 jardi. Smešna margina koja može da se prebaci za jedan drajv. Verujemo da će se Čardžersi dobrano spremiti za Trevisa Etijena koji nosi igru po zemlji Džeksonvila. Baš zbog toga bi upravo Lorens mogao biti „iks“ faktor kada je trčanje u pitanju.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje