ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Džesika Pegula – Marketa Vondrušova – Najava četvrtfinala Vimbldona

Danas na programu baš baš dobri mečevi na Vimbldonu, a mi ćemo analizirati samo ovaj. U pitajnu je četvrtfinale ženskog dela turnira u kojem će snage odmeriti Džesika Pegula i Marketa Vondrušova.

Blada prednost od strane kladionica ide Peguli. Njena pobeda se plaća kvotom 1,70 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Mi smatramo da je ovde Vondrušova favorit. Prvo ćemo malo o Peguli. Pegula jeste igračica iz samog vrha ženskog tenisa, ali bez nekog većeg uspeha. Ima konsantu u svojim igrama i to treba poštovati. Ipak, njen veliki problem su završnice turnira. Kada dođu ovi veliki mečevi pritisak je pojede. Statistika kaže da je Pegula u dosadašnjem delu karijere igrala četiri puta igrala četvrtfinale grend slema i da je sva četiri meča izgubila lako. Nije čak ni set osvojila. Ne podnosi pritisak kako treba i to je velika mana.

Takođe, treba napomenuti da je imala relativno lak raspored i da nije imala pravi test.
Vondrušova sa druge strane izgleda veoma veoma dobro. Ono što nam se posebno dopada jeste njen fajterski duh. Ne zna za predaju i samo može da izgubi na snagu kao protiv Sakari u Berlinu kada je izgubila prvi set u taj brejku koji je trajao više od sat vremena.

Čehinja je imala jako težak raspored u vidu Kudermetove, Vekić i Boskove. Jako težak raspored, a ispustila je samo jedan set juče protiv Bouskove.

Ima sve u svojoj igri za travu. Levoruka je, ima prednost pri servisu, solidno se kreće za svoju visinu i zna da napadne kad treba za razliku od Pegule koja samo čeka grešku.
Verovatno će sitnice ovde odlučivati, a one po nama idu na stranu Čehinje pa ćemo pokušati da iskoristimo ovaj mali kontra hendikep.

Predlog za klađenje: Vondrušova ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje