subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Džoš Alen sa tri tačdauna srušio aktuelne šampione

Startovala je i nova sezona NFL šampionata. Na otvaranju sezone Bafalo Bilsi su savladali aktuelne šampione Los Anđeles Remse rezultatom 31:10.

Bafalo Bilsi su u ovom meču pokazali zašto ih mnogi smatraju prvim favoritom za osvajanje šampionskog prstena. Blistao je kvoterbek Bilsa Džoš Alen koji je bacio tri pasa za tačdaun uz 297 prebačenih jardi i dva presečena dodavanja. Alen je ujedno istrčao 56 jardi i sam postigao jedan tačdaun.

Prvo poluvreme je bilo puno grešaka. Bilsi su na imali sjajan start, jer su u prvom drajvu postigli tačdaun preko Gabrijela Dejvisa. Nakon toga Tajler Bas je šutem za tri poena povisio na 10:0.

Do kraja poluvremena Remsi su imali odgovor. Metju Stafard je sjajnim pasom uposlio Kupera Kapa koji je još lepšim hvatanjem postigao tačdaun, a Met Gej je do kraja poluvremena uspeo da izjednači.

U drugom poluvremenu na terenu je postojao samo jedan tim, a to je bio Bafalo. Bilsi su ponovo u prvom drajvu drugog poluvremena postigli tačdaun preko Ajzee Mekenzija. Dominaciju Bilsa potvrdili su Džoš Alen i Stefon Digs koji su svojim tačdaunima rešili pitanje pobednika.

Kvoterbek Remsa Metju Staford odigrao je jako lošu utakmicu. Bacio je jedan pas za tačdaun, ali je imao i tri presečena dodavanja uz sedam sekova.

U sledećem kolu Bafalo Bilsi će dočekati Tenesi Tajtanse, dok će Remsi ponovo na svom stadionu igrati protiv Atlanta Falkonsa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje