petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanzas Siti Čifsi – Los Anđeles Čardžersi – Najava utakmice

Drugo kolo NFL šampionata otvaraju divizijski rivali zapadne divizije AFC-a, Kanzas Siti Čifsi i Los Anđeles Čaredžersi. Favorit u ovoj utakmici su Čifsi sa kvotom 1,55 dok je margina za poene postavljena na 53,5.

Oba tima u ovaj meč ulaze posle pobede. Čifsi su u gostima veoma lako savladali Arizona Kardinalse, dok su Čaradžersi na svom terenu dobili divizijskog rivala Las Vegas Rejderse.

Biće ovo jedna luda utakmica bez ikakve sumnje. Jedan od retkih timova koji je pravio probleme Čifsima su upravo Čardžersi. Čardžersi su što bi se reklo pravljenji da bi se zaustavili Čifsi i to im polazi za rukom, jer su poslednja dva meča na Eurohedu uspeli da dobiju.

Prosto, tim koji predvodi Brendon Stejli ima sve što je potrebno da bi se igralo protiv Čifsa. Imaju veoma agresivnu prvu liniju odbrane koja vrši maksimalan pritisak na Patrika Mahomsa. Čardžersi imaju veoma dobar napad i mladog kvoterbeka koji se ne libi da preuzme odgovornost i bitnim trenucima. U paketu Čardežrsi izgledaju kao pravi penicilin za Čifse i biće baš zanimljivo videti kako će izgledati večeras.

Čifsi standardno izgledaju dobro na startu sezone. Patrik Mahoms u septembru igra kao mašina, a Endi Rid čini se rano tempira formu za svoju ekipu. Sad se postavlja pitanje da li Čardžersi mogu da prate taj ritam i odgovor je potvrdan, bez ikakve sumnje.

Čardžersi imaju sve u svom arsenalu da naude odbrani Čifsa koja je stanradno slaba u prvom delu sezone. Čifsi su inače u međusezoni ostali bez nekoliko igrača u odbrani koji su bili nosioacu, a ističe se svakako sejfti Tajron Metju. I sa njim na terenu odbrana je bila slabašma. a možete misliti kako će izgledati bez njega.

Sve u svemu miriše ovo na efikasan meč i veliki broj poena, no mi smo pre za opciju timski over Čardžersa.

Predlog za klađenje: Čardžersi više od 23,5 1,77 Balkan bet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje