sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EL: Igraće se majstorica u Madridu, Real će biti oslabljen

Da li će Real Madrid biti 1. ekipa koja je preokrenula 0-2? Španska ekipa ima šansu to da učini u sredu 10. maja u Wiznik Centru od 21h.

Za Partizan još uvek ništa nije gotovo, jer deluje da sada pritisak prelazi opet na stranu Madriđana gde oni pod znacima navoda moraju da pobede outsajdera u ovoj seriji.

Četvrti meč odigran u Štark areni doneo je najbolje iz Zach LeDaya koji je imao 25 poena (12-16 šut) za 25 indeksnih poena. Grčki internacionalac Ioannis Papapetrou odigrao je najbolji meč u Evroligi i pokazao navijačima zašto je doveden iz PAO-a. Krilni igrač imao je 18 poena i podestio na dane iz dresa Zelenih. Podbacio je Dante Exum koji je imao 2-11 šut iz igre za svega 6 poena, a cela ekipa je loše izvodila slobodna bacanja gde pogođeno svega 10 iz 19 pokušaja.

Kod Real Madrida opet je najkorisniji bio gorostas Tavares sa 30 indeksnih poena (15 poena i 7 skokova. Bosansko-hercegovački reprezentativac Džanan Musa je bio drugi najbolji sa 14 poena, dok je Adam Hanga bio odličan u šutu za 3 poena i imao 15 poena. Prgavi Gabi Deck je zabeležio 14 poena, ali i povredu zbog koje ga gotovo sigurno nećemo gledati u majstorici, dok je možda i završio sezonu.

Crno-beli će u 5. meču biti jači za Kevin Puntera koji je clutch igrač i obožava završnice. Real će biti bez suspendovanog Yabuselea.

Real Madrid pre utakmice sa Partizanom ima obaveza u ACB ligi gde će u nedelju od 12:30 dočekati ekipu Unicaje iz Malage. Beogradska ekipa još uvek nije startovala sa Plejofom ABA lige.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje