petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EL: Izuzetno važan duel za Partizan protiv turske ekipe

Parni valjak nastavlja takmičenje u Evroligi! Nakon nedelje bez mečeva u najkvalitetnijem evropskom takmičenju, crno-beli u četvrtak, 23. februrara od 21 čas dočekuju Fenerbahče. Za utakmicu u Štark areni vlada veliko interesovanje, stoga klub apeluje na navijače da zbog mogućih gužvi na ulazima, dođu u dvroanu ranije.

Takođe, klub podseća navijače da je fer i sportsko navijanje uz maksimalno poštovanje svih aktera meča nešto za šta se Partizan Mozzart Bet bezrezervno zalaže. Čak i izolovani incidenti ne prolaze bez sankcija, a klub je i nakon gostovanja u Minhenu kažnjen sa 2.500 evra zbog neodgovornog ispada pojedinaca koji su bacili čaše sa vodom ka terenu. Zbog toga, još jednom pozivamo publiku koja se sa punim pravom smatra najboljom u Evropi da pokaže svoj nivo i bude vetar u leđa košarkašima Partizana.

U prvom ovosezonskom duelu sutrašnjih rivala, Partizan Mozzart Bet je u Istanbulu savladao Fenerbahče sa 72:73. Pred novu utakmicu, trener crno-belih Željko Obradović kaže:

Prilično neobična situacija, jer su već neko vreme bez utakmica zbog svega što se desilo, nažalost. Prekinuto je prvenstvo, nisu igrali u Kupu, ni tu utakmicu Evrolige. Bilo je nekih informacija da su planirali da igraju i neke prijateljske utakmice, ali nemamo nekih infromacija više osim rezultata. Ono što je bitno da su im se vratili neki igrači. Lepa je i vest da je Nemanja Bjelica počeo da trenira sa ekipom. Što se tiče načina igre Fenerbahčea, poznato je da imaju nosioce, mogu da igraju sa različitim postavama, da igraju sa tri visoka igrača i onda ima dosta promena u odbrani. Mogu da igraju i sa niskom postavom i onda da traže rešenja u šutu za tri poena. Sve to znamo i probali smo da se pripremimo kao prvi put kada smo igrali sa njima“, poručio je Obradović.

Pred duel sa Fenerbahčeom govorio je i Joanis Papapetru:

„Očekujemo veoma tešku utakmicu. Fenerbahče je vrlo dobar tim, trenutno su ispred nas na tabeli. Pripremamo naše stvari i bićemo spremni da damo sve od sebe. Ovo je krucijalna utakmica za nas zbog situacije na tabeli. Znamo da su veoma iskusan i dobro vođen tim od strane trenera. Zbog toga moramo biti na svom maksimumu“, istakao je Papapetru.

BC Partizan TV: Partizan Mozzart Bet pred Fenerbahče u Areni! – YouTube


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje