utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Okrnjena Crna Gora napada BiH!

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore – Boško Radović čeka osvajača španskog kupa Kendrika Perija kako bi imao kompletan tim na raspolaganju u pripremama za meč sa Bosnom i Hercegovinom.

Navodi se da se ekipa ne bavi kalkulacijama, već da u gostima žele da ostvare pobedu vrednu plasmana na Mundobasket.

Uvijek smo išli korak po korak. Tako je i sada. Fokusirani smo na utakmicu sa selekcijom Bosne i Hercegovine. Cijenimo i poštujemo rivala, znamo da postoji opcija da možemo na Mundobasket i u slučaju poraza sa manje od 19 razlike, ali mi na megdan izlazimo sa ciljem da stignemo do pobjede”, rekao je centar Zoran Nikolić.

Još dvije utakmice, bilo bi lijepo da budu još dvije pobjede. Teški protivnici, BiH i Češka su jako nezgodni, ali mi ćemo izaći sa dobrom energijom, mislim da ćemo dobro predstaviti zemlju i borićemo se do kraja„, poručio je Fedor Žugić.

Bosna i Hercegovina je pod imperativom pobede i to ubedljive. Uzdaju se i u veliku podršku sa tribina. U takvoj atmosferi savladali su i Francusku.

Bosna i Hercegovina ima odličnu ekipu, pokrivenu na svim pozicijama. Imaće veliku podršku sa tribina, a dobra atmosfera će biti dodatni motiv da odigramo na najvišem mogućem nivou. O Češkoj ćemo pričati poslije duela sa Bosnom i Hercegovinom”, dodao je Nikolić.

Dubljević, Simonović, Radončić i Mihailović fale u odnosu na Eurobasket, a Ivanović će se priključiti za meč sa Češkom.

Uvijek smo u sličnoj situaciji, ali nađemo načina da se ujedinimo i budemo na maksimumu, svako ko je tu uvijek daje maksimum. Bilo bi lijepo da je sve kako smo planirali, ali mislim da ćemo i ovako moći da izvučemo maksimum,“ zaključio je Žugić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje