utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EL: Željko Obradović – Postoji draž zato što je prvi derbi u ovom takmičenju

Košarkaši Partizana u okviru 12. kola Evrolige dočekuju Crvenu zvezdu u prvom večitom derbiju koji će se igrati u elitnom takmičenju. Štark arena biće ispunjena do poslednjeg mesta, a nešto više od 20.000 navijača imaće čast da u četvrtak prisustvuju prvom večitom derbiju u Evroligi. Tim povodom novinarima se obratio trener crno-belih Željko Obradović.

Srećni smo i zadovoljni što ćemo u Beogradu imati prvi večiti derbi u Evroligi. Igramo protiv ekipe protiv koje smo igrali pre desetak dana, analizirali smo tu utakmicu. Znamo da je Zvezda u seriji dobrih rezultata i da nam neće biti lako. Verujemo u svoje mogućnosti i u to da možemo da odigrmao dobro kao i u većem delu te utakmice. Naravno, očekujem da Štark arena bude puna – rekao je Željko Obradović.

– Spremamo se na najbolji mogući način, svesni smo šta nas očekuje. Postoji draž zbog toga što je prva, ali su nam misli usmerene samo na parket. Želimo da sve bude fer i sportski, dolaze mi prijatelji iz svih krajeva Evrope. Svi žele da gledaju utakmicu Partizan – Zvezda, prepoznaju da će biti to velika košarkaška predstava. Želim da sve prođe bez problema i veliki sam optimista po tom pitanju – rekao je trener Partizana.

Nadaju se u taboru crno-belih da će utakmica biti završena pozitivnim rezultatom po njih u odnosu na prvi večiti derbi igran pre desetak dana.

– Nadam se da će ishod biti drugačiji, izvukli smo pouke, gledali i analizirali do najsitnijih detalja. Želimo da radimo neke stvari koje smo radili u većem delu meča, izgubili smo u poslednjih pet minuta. Treniramo, radimo na detaljima. Kao i svaki meč u Evroligi – biće teško, a posebno što je rival Zvezda koja igra dobro u poslednje vreme. Ako želimo da pobedimo moramo da damo sve od sebe – podvukao je Obradović.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje