četvrtak, 20. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup – poeni igrača (7.12.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


A. DellaValle (Brescia) 15.5+, može i 16.5+

14pts

Italijanska ekipa danas gostuje u Litvaniji ekipi Lietkabelisa. Ekipa koju vodi Nenad Čanak u Evrokupu prosečno prima 83 poena, dok je u domaćem prvenstvu prosek 79. 

Brescia danas gostuje bez svog najboljeg strelca u SerieA (19,3), kao i najboljeg strelca u Evrokupu – Troy Caupain (14,5). U takvom okruženju objektivno najbolji igrač italijanske ekipe Amedeo Della Valle mogao bi da ima jedan efikasan meč.

Na poslednjih 5 utakmica on popstiže: 24, 16, 16, 2 i 17 poena za vikend.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje