petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Englezi iznenadili, na spisku nema nekih zvučnih imena!

Garet Sautgejt, trener reprezentacije Engleske, sastavio je spisak od 23 igrača koji će otputovati u Rusiju, a izostavio je tri vrlo zvučna imena. Na spisku nema Džoa Harta, Džeka Vilšera, a ni Krisa Smolinga.

Na spisku reprezentacije Engleske su ovi fudbaleri:

Golmani: Džek Batland (Stouk), Džordan Pikford (Everton), Nik Poup (Barnli)

Odbrana: Trent Aleksander Arnold (Liverpul), Geri Kejhil (Čelsi), Fabijan Delf (Mančester Siti), Fil Džons (Mančester Junajted), Hari Megvajer (Lester), Deni Rouz (Totenhem), Džon Stouns (Mančester siti), Kiran Tripije (Totenhem), Kajl Voker (Mančester siti), Ešli Jang (Mančester Junajted)

Vezni red: Dele Ali (Totenhem), Erik Dajer (Totenhem), Džordan Henderson (Liverpul), Džesi Lingard (Mančester Junajted), Ruben Loftus Čik (Kristal Palas)

Napad: Hari Kejn (Totenhem), Markus Rašford (Mančester Junajted), Rahim Sterling (Mančester Siti), Džejmi Vardi (Lester), Deni Velbek (Arsenal)

Kao i uvek, nama deluje da reprezentacija Engleske neće ostvariti neki spektakularan uspeh na ovom prvenstvu, bez obzira na to što u reprezentaciji imaju zvučna imena. Jednostavno, poslednjih godina njihove utakmice deluju veoma bezidejno, a teško da se to može promeniti „preko noći“. Zanimljivo je i to da su svi izabranici trenutno u engleskim klubovima.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje