sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Eurobasket: Da li je pametno odigrati MVP-a minus poena?

Reprezentacija Srbije uvodni meč grupe D Eurobasketa igra protiv teškog outsajdera – ekipe Holandije.

Selektor Pešić pred meč je izjavio:

Konačno smo ovde, počinjemo Evropsko prvenstvo protiv Holandije, koja će biti jako motivisana da igra protiv nas. Oni imaju svoje ambicije i snove. Naš cilj je da u turnir uđemo jako odmah i pobedom otvorimo takmičenje. Ako se ne uđe sa pravim pristupom, ovakve utakimce mogu da budu opasne. Pogotovo kada je u pitanju grupna faza. Biće Holanđani jako motivisani i spremni da se nadmeću sa nama, pokazaćemo poštovanje prema njima, ali mi gledamo nas i želimo pobedu na startu.

U ovoj utakmici neće biti rezervnog centra – Nikole Milutinova koji je bio odlična zamena u minutima kada je Nikola Jokić odmarao.

Centar CSKA gotovo sigurno neće igrati prva 2 meča zbog virusa, a očekuje se da potom u grupnoj fazi pomogne i rastereti vioske igrače od 3. meča.

Osim Milutinova i Jokića, na pozicji klasičnog centra je još Dušan Ristić. Od visokih igrača tu je još i Kuridža.

Odbrana Holandije nije na zavidnom nivou, i pre svega u meču se očekuje 160 poena koje će uglavnom postizati Srbija. Da li je pametno odigrati  minus 23.5 Jokića u meču gde je hendikep 22.5 na favorita, ili ipak eskivirati opkladu zbog odsustva primarne izmene?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje