subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Može li Srbija do pobede u Turskoj?

Reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu u prošlom kolu protiv Grčke koja je bila predvođena sjanim Giannsom. Turska reprezentacija nema toliko dominantnog igrača, ali ima kompaktne šutere kojima ako krene serija mogu da naprave ozbiljan problem. Prevashodno mislimo na Furkana Korkmaza i na Cedi Osmana. Ne smemo zaboraviti na iskusnog Shane Larkina – kolege Vase Micića iz Efesa. Alperen Sengun je centar zbog kojeg su se Houston Rocketsi odrekli Christian Wooda koji je bio otkrovenje franšize iz Teksasa.

Turska jeste ozbiljan protivnik, pogotovo na domaćem parketu gde su imali mečeve gde su beležili i po 90 poena u pripremnom periodu, međutim reprezentacija koja u svom sastavu ima 2 MVP-a na 2 kontinenta ne može biti ništa drugo nego favorit.

Istina je da se Vasilije Micić povredio protiv Grčke, ali prema informacijama koje imamo on će zaigrati u ovom jako bitnom meču za srpsku reprezentaciju. Vasi je itekako poznat teren u Turskoj, i verovatno će imati strahopoštovanje od strane turskih igrača.

Ukoliko odigrate na pobedu Srbije, ne verujemo da ćete se pokajati.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje