ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Everton – Southampton

U okviru 20. kola Premier Lige na stadionu „Gudison Park“ domaći sastav Evertona ugostiće ekipu Sautemptona. Uoči ovog susreta „Karamele“ su na poziciji broj 7 na tabeli, dok su „Sveci“ devetoplasirani tim nacionalnog prvenstva Engleske.

Trener Evertona, Ronald Kuman na ovoj utakmici neće imati na raspolaganju : Bolasija, Bešića, Konea, Stekelenburga, Peningtona i Mekartija, dok sa druge strane Klod Puel neće moći da računa na : Ostina, Klasija, Hesketa, Mekartija, Pieda, Targeta i Van Dajka.

Everton ove sezone na svom terenu ima skor od 4 pobeda, 4 remija i 1. poraza uz 12 postignutih i 7 primljenih pogodaka. Tim Sautemptona u gostima ima učinak od 2 trijumfa, 3 nerešena susreta i 4 poraza, uz negativnu gol razliku 9:11.

Na poslednjih 11 susreta između ovih rivala, kada su „Karamele“ igrale pred svojom publikom, Sautempton nije ostvario nijednu pobedu, uspeo je samo u 3 navrata da napusti „Gudison Park“ bez pretrpljenog neuspeha, uz čak 8 trijumfa Evertona.

Kladionice ulogu favorita na ovoj utakmici daju ekipi Evertona, čija eventualna pobeda se plaća kvotom u visini od oko @2.25, trijumf gostiju donosi kvotu od @3.55, dok se za nerešen ishod daje kvota u visini od @3.40.

Za glavnog sudiju na ovom duelu izabran je Kevin Frend, a njegovi pomoćnici biće R.Vest i A.Halidej, dok je četvrti sudija imenovan u vidu N.Svarbrika. Frend je ove sezone „delio pravdu“ na 9 susreta u Premier Ligi na kojima je pokazao 45 žutih kartona, ili 5 u proseku po utakmici. „Karamele“ imaju dobar skor u vidu od 6-3-1 na svom terenu kada je Kevin Frend glavni sudija utakmice.

Susret između Evertona i Sautemptona na programu je 2. januara sa početkom od 16:00.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje