utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Fracnuzi sa 5 profesionalaca na Cedevitu?

Košarkaši Cedevite Olimpije će se u sredu od 18.30 u Areni Stožice u šestom kolu Evrokupa suprotstaviti Nanterreu 92.

U prvom susretu ove sezone, koji je ujedno označio početak nove sezone 7DAN EuroCup-a, Nanterre je slavio tesnu pobedu sa 80:76. U dresu Cedevite Olimpije Kendrick Perri postigao je 21 poen, Jaka Blažič u statistici 19. Isaia Cordinier blistala je za Parižane sa 20 poena i 10 skokova.

Jurica Golemac, glavni trener KK Cedevita Olimpija:
Nanterre 92 nam dolazi, ali ne znamo u kojoj postavi. Svi znamo u kakvim smo vremenima, sve se menja iz dana u dan. Pripremamo se za sredinu meča kao da Parižani dolaze u punoj snazi. Ne smemo se opustiti, jer je pariški tim dovoljno kvalitetan da nas pobedi na domaćem parketu ako ne uđemo dovoljno usredsređeno u meč. Moramo ispraviti neke greške u našoj igri, takođe moramo ispraviti igru u skoku i fizičkom kontaktu. Na tome smo radili na treningu. Nažalost, nije bilo utakmica, tako da jedva čekamo da se dokažemo na terenu “.

Nakon otkrića nekoliko slučajeva COVID-19 prošle nedelje, nekoliko ljudi u Nantesu moralo je biti smešteno u izolaciju. A nakon nedelju dana, testovi otkrivaju da su samo određeni igrači iz Nanterrea dostupni za nastavak takmičenja i da su četvorica i dalje pozitivna.

Na raspolaganju je pet profesionalaca koji će dobiti pojačanje troje juniora.

Izolovani od prošlog utorka, igrači Nanterrea nisu treniralii sve do utorka uveče.

Imali smo previše slučajeva da bismo trenirali. Momci su radili kod kuće, trenirali su individualno. Igrači će raditi svoj posao što je bolje moguće. Odlazimo sa troje dece i pet profesionalaca. Suočeni sa velikim timom, pokušaćemo da se prilagodimo, a posebno da odajemo počast dresu Nanterrea. Glavni cilj je vratiti se bez povreda. Kako smo prisiljeni da igramo, nemamo izbora. To je neverovatna situacija! „

Evrokup: Venecija u Rusiji bez drugog najboljeg strelca

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje