utorak, 21. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – SREDA 4. NOVEMBAR

Klasično potcenjivanje igrača od strane kladionice bez preterano dobrog razloga. Članak otvarati do 13:30

 

U okviru druge runde mastersa u Parizu snage će odmeriti Australijanac Aleks De Minor i Italijan Lorenco Sonego. Kladionice favorizuju De Minora sa kvotom 1,45, a margina na gemove je postavljena na 21,5.

De Minor bez ikakve sumnje jeste favorit, ali kao i u većini mečeva kladionice zanemaruju mnoge stvari koje na kraju i te kako utiču na ishod tipa.

De Minor je igrao finale u Antverpenu i poražen je od Umbera. Francuz je klasa kada su dvoranski uslovi u pitanju, a ostale mečeve koje je De Minor dobio bili su protiv Rišara Gaskea, Felisijana Lopeza, Markosa Đirona i Grigora Dimitrova. Tri od pomenuta četiri igrača ne da nisu u formi nego su daleko od nekog takmičarskog ritma. Felisijano Lopez je direktor mastersa u Parizu i on se više bavi tom funkcijom nego tenisom. Gaske je igrač koji može da igra dobro, ali toliko ima problema sa povredama da ne može da veže 2-3 meseca u kontinutetu. Điron je realno gledano tu između čelendžer i ATP nivoa i nije parametar. Jedini igrač koji ima neki kvalitet jeste Dimitrov koji mu je otkinuo set. Taj meč je bio bukvalno na jednu loptu. Iz ovoga se može zaključiti da De Minor ima pobeda, ali da se protiv njega i te kako može, jer većina pobeda je ostvarena protiv loših igrača u ovom trenutku.

Ono što kladionice zanemaruju jesu dobre igre Sonega. Ovaj momak je imao sjajan turnir u Beču gde je od laki luzera došao do finala. Na tom putu je dobio Lajovića, Hurkača, Evansa i na kraju je poražen od neprikosnovenog Rubljova. Ako izuzmemo Lajovića koji je očajan, pobeda nad Hurkačem, Evansom i Đokovićem su veoma jake pobede. Servis ga sluša, u polju je jako dobar i što je najbitnije ima samopouzdanja.

Kada se sve sumira, De Minor jeste favorit, ali ovaj meč i te kako može da ode na drugu stranu, jer je finale Sonega sigurno napunilo samopouzdanjem. Masters u Parizu važi za jedan od gorih turnira za favorite, jer je poslednji masters u sezoni i mnogi nakon njega idu na odmor. De Minor ne ide u London, tako da nemojte se začuditi ako bude danas poražen.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

 Rezultat meča: 6:3 7:5

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje