subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Argentinski tango konačno i u Evropi

Luca Vildoza je osvojio srca navijača Zvezde sa lucidnim potezima na terenu, a kako je za tango potrebno dvoje – od narednog meča za crveno-bele u Evroligi zaigraći i njegov sunarodnik.

Na današnji dan crveno-belima ističe zabrana registracije novih igrača u Evroligi. Sjajni Argentinac Facundo Campazzo moći će da pomogne Crvenoj zvezdi u nastavku takmičenja. Istina, do kraja regularnog dela sezone nema mnogo, a euforija je posle poraza od Albe splasla.

Kladionica Maxbet daje kvotu od 2.75 za plasman Zvezde u najboljih 8 Evrolige. Beogradska ekipa ima 11 pobeda i 14 poraza, dok je ekipa koja se trenutno nalazi na poziciji 8. sa učinkom od 13 pobeda i 12 poraza (Maccabi), a isto toliko imaju i 7. Baskonia i 6. Partizan.

Zvezdu očekuje žestoka borba, jer van Plejof slike se nalazi i dvostruki šampion i branilac titule Anadolu Efes. Svoju šansu u najboljih 8 vide i Virtus i Valencia.

Raspored Zvezde u narednih 5 mečeva: Bayern (gostovanje 2.3.), Efes (domaćin 8.3.), Panathinaikos (gostovanje 10.3.), Barcelona (gostovanje 17.3.) i Baskonia (domaćin 23.3.). Već posle utakmice sa Efesom će biti jasnija slika o eventualnom plasmanu u dalji krug takmičenja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje