ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA: Najefikasniji strelac u istoriji mora na dužu pauzu?

Najbolji strelac u istoriji NBA lige LeBron James mogao bi da pauzira ​​nekoliko sedmica zbog povrede desnog stopala, što bi bio veliki udarac za Lakerse u trci za plasman u Plejof, piše ESPN.

Iako su iz kalifornijskog kluba najavili da će James igrati narednu utakmicu protiv Memphisa u utorak, američki mediji navode da je 38-godišnji superstar na detaljnjim pregledima na kojima stručnjaci treba da utvrde ozbiljnost povrede koju je zaradio u pobedi protiv Dallasa u nedelju.

Na toj utakmici, na kojoj je postigao 26 poena, James se krajem treće četvrtine srušio na parket nakon kontakta sa Dwight Powellom.

U ponedjeljak veče James je izrazio svoju frustraciju u objavi na Instagramu, napisavši: „Je… to je sra…!„, uz fotografiju koja prikazuje njegovu desnu nogu s mini čarapom na nečemu što izgleda kao zaštita oko stopala.

James ove sezone ima prosek od 29,5 poena, 8,4 skokova i 6,9 asistencija po utakmici.

Njegov izostanak od nekoliko sedmica u trenutku kada je do kraja regularnog dela preostalo manje od mesec i po dana, ili oko 20 utakmica, mogao bi da ugrozi nade Lejkersa da se dočepaju plej-ofa.

Jezeraši“ su trenutno 12. na tabeli Zapadne konferencije sa bilansom od 29 pobeda i 32 poraza.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje