subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Domaćini žele da odbrane prednost

Danas su na programu 2 utakmice Evrolige gde će se odigrati prvi mečevi u seriji.


U Pireju od 20h Olympiakos će dočekati Anadolu Efes u dvorani Mira i prijateljstva. U regularnom delu sezone, ekipe su izjendačene na 1-1 u međusobnim duelima. Grci su na domaćem terenu još u oktobru slavili sa 24 poena razlike (90-66). Na toj utakmci Thomas Heurtel je bio nervozan i dobio 5 ličnih greški i usledila je velika pobeda crveno-belih. U drugom meču odigranom 30. marta, francuz je bio najefikasniji u svojoj ekipi sa 18 poena i to se oslikalo i na pozitivan rezultat turske ekipe (77-69).

Izjave trenera: „Naporno smo radili kako bismo stekli prednost domaćeg terena i uz pomoć publike se nadamo pozitivnom rezultatu protiv ekipe koja igra u visokom tempu, i prilično dobro u poslednje vreme“ – izjavio je trener Sfairopoulos.

„Mi ćemo se sastati sa najboljom odbranom Evrolige. Veoma su borbeni, i mi moramo biti fizički i psihički spremni za duel“ – rekao je Persavoić.


Kladioničarski saveti:

  1. konačni pobednik Olympiakos @1.44
  2. V. Spanoulis (OLY) više od 12.5 poena @1.85

Saveti nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje