subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Neosvojiva madridska tvrđava

Danas su na programu 2 utakmice Evrolige gde će se odigrati prvi mečevi u seriji. Ovde pročitajte najavu i kladioničarske predloge za meč OLY-EFES.


Ekipa koja je kod kuće ostvarila 14 pobeda i izgubila samo jedanput (i to od španske ekipe Baskonie), mora da slovi za velikog favorita protiv bilo koga igrala. A kada toj statistici dodate i podatak da su u domaćem prvenstvu od 14 mečeva izgubili samo jedan (od Gran Canarie), onda Vam je definitivno jasno zašto je kvota 1.14 na Real Madrid protiv Darussafake u utakmici koja se igra od 21h.

Madriđani su ove sezone u regularnom delu sezone izgubili u Turskoj rezultatom 81-68 (u meču u kojem nije igrao Sergio Llull), da bi se revanširali u Madridu 101-83 uz 26 poena prvog strelca kraljevskog kluba.

Trener Pablo Laso izjavio je kako je Dacka čudan tim koji uglavnom akcije rešava igrom 1 na 1, što je i razumljivo imajući u vidu da su im glavni igrači amerikanci (Wilbekin, Wanamaker, Anderson, Clyburn).

Argentinska legenda Andres Nocioni imao je fenomenalnu partiju proteklog vikenda u španskom prvenstvu kada je postigao 26 poena, dok je Jaycee Carroll postigao jedan poen manje.


Kladioničarski savet:

J. Carroll (Real) više od 8.5 poena – Najbolji trojkaš belih se nalazi u solidnoj formi. Iako je možda 3 napadačka opcija tima, mogao bi biti takozvani X faktor u ovom meču. Poslednjih 6 mečeva u prvenstvu Španije je odigrao na visokom nivou, i svaki put je prebacio danas zadanu marginu.

Saveti nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje