četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Fokus na Poene igrača – Ko je efikasan?

I dok velika smotra Eurobasket traje i igraju se eliminacione utakmice, u Evropi se klubovi uveliko pripremaju za narednu sezonu. Evroliga startuje već 6. oktobra. Kako se snalaze igrači u novim klubovima i oni koji nisu sa reprezentacijom, pogledaćmo statistiku poena igrača i na taj način se pripremati za predstojeću sezonu.


Olimpia Milano je uništila Varse 100-73 gde su Brandon Davies i DeShaun Thomas imali po 21 poen, dok je Billy Baron imao 16. Italijanski rezervista Alviti imao je 15, a pojačanje iz NBA Naz Mitrou Long 11.

Fenerbahce je trijumfovao protiv Gaziantepa 88-86. Carsen Edwards koji je došao iz Detroita zabeležio je 23 poena, Wilbekin 21, dok je Pierre imao 16 poena. Takođe, učesnik Evrolige igrao je i protiv Galatasaraya gde je izgubio 72-75, tada je Edwards imao 10 poena, a svi ostali igrači su bili jednocifreni.

U petak je Anadolu Efes savladao AS Monaco 84-73. Izgleda da se nakon prelaska iz CSKA, Will Clyburn odlično snalazi u novoj sreidni pošto je postigao 29 poena za tursku ekipu. Pored njega efikasan je bio  Rodrigue Beaubois (21). Za ekipu iz kneževine, Mike James imao je 13 poena, centar Donta Hall 12, krilo Alpha Diallo 12, dok je Jordan Loyd imao 10.

Baskonia je pobedila Manresu, a najefikasniji je bio Maik Kotsar sa 15 poena, dok su čak 4 igrača imala po 14 – Marinković, Sedekerskis, Costello i Daulton Hommes.

Novi učesnik Evrolige, Virtus iznenađujuće je izgubio od Tortone. Belinelli i Lundberg imali su po 14, dok je Francuz Cordinier zabeležio 10 poena. Takođe, nova dva igrača Semi Ojeleye i Jordan Mickey imali su po 9 i 8 poena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje