subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

AŽURIRANO – Evroliga INFO: Gosti bez 3 bitna igrača!

AŽURIRANO:

Obrt!
Turski igrači igraće protiv Zvezde, a potom čarterom otputovati za reprezentativne obaveze.
Informacije iz Evrope su nepouzdane, najbolje je sačekati zvanično obaveštenje Efesa.


Nakon derbi meča odigranog u ponedeljak u kome je Crvena Zvezda slavila protiv Partizana 86-85, nastavlja se jak tempo utakmica u evropskim takmičenjima već u četvrtak.

Uporedno sa Evroligom, igraju se i kvalifikacione utakmice reprezentacija u kojima će nekolicina igrača iz eltinog takmičenja uzeti učešće.

Crvena Zvezda igra utakmicu u četvrtak protiv Anadolu Efesa, a u tom meču zbog reprezentativnih obaveza neće moći da računa na iskusnog Marka Simonovića.

Zbog povrede koju je zadobio u utakmici sa Partizanom, najverovatnije nećemo gledati ni startnog plejmejkera Langston Halla (najbolji asistent crveno-belih i glavni kreator sa 3.7 asistencija).

Sa druge strane, za ekipu Anadolu Efesa neće igrati najbolji strelac Shane Larkin koji će po prvi put obući dres turske reprezentacije. Zbog istih obaveza, u ekipi neće biti ni centra Sertac Sanlia, kao i manje važnih igrača za Ergina Atamana – Tuncer Bugrahana, Gecim Tolga. Na bekovskoj pozicij fali će i sjajni defanzivac Dogus Balbay.

Pored turskih igrača, na meču neće zaigrati ni Vasilije Micić zbog povrede, niti Rodrigue Beaubois na bekovskim pozicijama, dok je i centar Bryant Dunston povređen od ranije.

Trenutna kvota na pobedu Zvezde iznosi 1.80.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje