petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Kako će Zvezda na gostovanjima?

Košarkaši Crvene zvezde mts putuju u četvrtak popodne u Nemačku gde ih u petak očekuje meč 7.kola Evrolige sa Bajernom. Utakmica u “Audi Domu” igra se sa početkom u 20.30 časova.

Crveno-beli su tokom prepodneva odradili trening u dvorani “Aleksandar Nikolić” a nakon zajedničkog ručka krenuće na put koji ih avionom i autobusom preko Štutgarta vodi do Minhena.

Svi igrači Crvene zvezde su spremni za utakmicu sa jednim od najprijatnijih iznenađenja starta ovogodišnje Evrolige, a trener crveno-belih Saša Obradović očekuje teška utakmica:

“ Nisu igrali domaće prvenstvo spremaju se za Evroligu jedan dobar razlog da se opravdaju ti dobri rezultati, veliko poštovanje prema rezultatima i radu Trinkijerija koji je ostavio pečat ovde. Znaju šta rade,imaju i glavu i rep, igraju čvrsto, sigurno teška utakmica za nas, i gledajući težak raspored pred nama, više ćemo najverovatnije učiti iz utakmica nego iz treninga, ali sama utakmica može nam dati neke odgovore o momentumu i statusu ekipe”, rekao je Obradović.

Ekipa Crvene zvezde mts nakon utakmice u Minhenu, u subotu ujutru autobusom će otputovati u Kopar gde crveno-bele u nedelju od 17 časova očekuje meč 6.kola ABA lige sa Primorskom, a već u sredu očekuje ih i zaostala utakmica Evrolige sa Asvelom u Lionu.


Izvor: KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje