četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga – kladioničarski predlog poeni igrača (22. Oktobar)

Od 21h odigraće se poslednji meč 5. kola Evrolige kada će se u Blaugrani sastati Barcelona i Zenit. Barca je favorit sa hendikepom od 8.5, dok se očekuje oko 149 poena.


Na zahtev mnogih naših pratilaca koji nisu članovi PREMIUM sekcije našeg sajta napravili smo ovaj članak koji će biti redovno ažuriran novim podacima, a u kojem vam prikazujemo uspešnost naše PREMIUM rubrike!

PREMIUM Statistika Košarka – (Oktobar)


Protekle sezone su igrali neizvesne mečeve u okviru Plejofa gde je Barci trebalo 5 mečeva da se plasira na Final 4. Ekipa Zenita i ove sezone deluje solidno i čini se da su pogodili sa pojačanjima.

Katalonska ekipa je odmarala za vikend gde nije imala obaveze u okviru ACB lige, dok je Zenit preslišao Lokomotivu u Kubanu.

Uprkos dobrim partijama koje pruža prošlosezonski igrač Zvezde – Jordan Loyd, smatramo da danas neće imati puno prilike za postizanje poena. Naime, bekovska linijia Jasikevičiusa izgleda odlično na defanzivi i pokušaćemo to i da naplatimo.

Loyd jeste u dresu Valencie imao 30 poena protiv Barce, ali u tom meču nije nastupao Cory Higgins. Prošle sezone u Barceloni je Loyd (čini nam se nakon izlaska iz korone) postigao svega 2 poena, dok je u Beogradu imao 9 poena. Margina od 14.5 nam je zadovoljavajuća.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Zašto imamo Premium? Zato što pišemo članke volonterski. Mi nemamo nikakvu platu za ovo što radimo, a time što donirate, podstičete rad Portala.

Hvala

Kako da postanete PREMIUM član na sajtu!!!


Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Subscribe na YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCafepewN4slWnKqnTUC5Hlw

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje