nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Ko ustvari ne valja u Crvenoj Zvezdi? Nikola Ivanović?

Nakon 16 odigranih utakmica u ABA ligi, Crvena zvezda je samo jedanput bila poražena, dok je drugačija slika na drugom frontu. U okviru Evrolige odigrali su 20 mečeva i imaju negativan bilans sa 8 pobeda i 12 poraza.

Pojedini mediji kritični su prema iskusnim igračima – Maik Zirbesu i Stefan Markoviću.

Nemački centar po povratku u Zvezdu ima minornu minutažu i retko kada doprinosi u okviru evorpskog takmičenja, osim u trenutcima kada Zvezda već gubi sa velikom razlikom i Radonjić ubacuje rezervnog centra kako bi se starteri odmorili. Mnogi žele da mu vide leđa, ali je klub zvanično demantovao odlazak igrača, rezervni centar ostaće na Malom Kalemegdanu do kraja sezone.

Sa druge strane, iskusni Stefan Marković je doveden da bude zamena za Woltersa i Ivanovića. Prema našim procenama on igra odličnu rolu kakvu Radonjić od njega i zahteva.

Letošnje pojačanje iz Budućnosti – plejmejker Nikola Ivanović je igrač koji nas je najviše razoračarao. Čak je i Radonjić izgubio poverenje u njega (na poslednja 3 meča Evrolige odigrao svega 31 minut) pre svega jer ne ispunjava defanzivne zadatke.

Kada pričamo o nekonstantnosti, teško je da ne spomenemo Austin Hollinsa. Čovek koji u jednoj utakmici postigne 15 poena, a na drugom meču ga nema nigde. Istini za volju, jedan je od zaslužnih za defanzivnu mašineriju trenera.

Koga biste želeli da vidite u Zvezdi, koga biste najradije otpustili?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje