subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A, a na programu je nekoliko mečeva. Mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih duela.

12:30h Kaljari-Leće

Kaljari u ovo kolo ulazi nakon jednog veoma teškog i bolnog poraza. Oni su u prethodnom kolu ubedljivo poraženi od Đenove sa čak 3-0. Taj poraz se nadovezao na prethodna dva kola gde su ostvaril dva remija, tako da je Kaljari ušao u problem. Trenutno su na samo 2 boda od zone ispadanja. Istini za volju, ta dva remija koja su napravili, ostvarili su protiv Intera i Juventusa, tako da ne mogu da se podvedu pod loše, rezultate, ali zato poraz od Đenove itekako može i mora. Odigrao je Kaljari jedan očajan meč. Moraju to što pre zaboraviti i vratiti se na nivo igre protiv Intera i Juventusa. Najveći problem ove ekipe jeste odbrana. Četvrta su najgora odbrana u ligi i to moraju popraviti, zaista previše golova primaju. Eto u poslednja 3 kola čak 7 komada, što je zaista mnogo. Sa druge strane, napad je itekako dobar, postižu golove gotovo redovno, pogotovo kod kuće, tako da se igra Kaljarija može podvesti pod efikasnu, koliko god to čudno zvučalo jer se radi o timu koji vodi Klaudio Ranieri.

Njima gostuje Leće. Leće se na 4 kola do kraja nalazi na 7 bodova iznad opasne zone, tako da ni oni nisu matematički obezbedili opstanak,ali realno gledano, kada se pogleda njihova igra i igra ostalih ekipa koje su u zoni ispadanja, jesu, obezbedili su, nerealno je da ispadnu. Leće igra sasvim solidno. U ovo kolo ulaze nakon nesretnog remija sa Moncom, gde su primili gol iz penala pred sam kraj meča. Do tog trenutka su sve kontrolisali. Leće je jedna ekipa, kod koje nećete videti previše golova. Njihova igra je dosta čvrsta, malo golova primaju,ali malo i daju, za standardne Serije A, naravno, da se ne razumemo pogrešno.

Očekivani sastavi:

Cagliari possible starting lineup:
Scuffet; Zappa, Dossena, Mina, Augello; Makoumbou, Sulemana; Nandez, Gaetano, Luvumbo; Shomorudov

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Baschirotto, Pongracic, Gallo; Oudin, Ramadani, Blin, Dorgu; Piccoli, Krstovic

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan duel sa golovima na obe strane terena.

Predlog: 3+ @ 2.12

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje