utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga – poeni igrača (3.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz



[PREMIUM] ABA – poeni igrača 3.3. – Sportske novosti


Olympiakos danas u punom sastavu gostuje ekipi Milana koja se grčevito bori za ulazak u Top 8. Italijanska ekipa ima teoretske šanse, ali su daleko od tog cilja usred ogromne konkurencije.

Dolaskom Shabazz Napiera zabeležili su 3 pobede i niti jedan poraz u eltinom takmičenju.

Oylimpiakos igra sjajno i ima konukrenta za MVP titilu – sjajnog bugarskog igrača Sašu Vezenkova.

Kako je bekovska linija kompletna – igraju i Sloukas i Cannan, kao i Larentzakis, opredelili smo se za Walkupa minus poena.

Smatramo da je Thomas primarno orijentisan ka kreiranju akcija i defanzivi, a manje se od njega traži da bude poenterski produktivan.

Primera radi, Walkup je na grčkom kupu beležii: 2, 2 i 6 poena sve sa jakim minutažama. Posle kupa, Oly je odigrao meč protiv ultra brze Valencie gde je Walkup imao 13 poena uz čak 9 šuteva.

Problematika kod ovog predloga može biti eventualno eksploatisanje Napiera na niskom postu, gde Walkup ima evidentnu fizičku nadmoć.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje