sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 3. Mart

Članak otvarati do 15:00


Danas je baš bogat program što se tenisa tiče. Ima dosta sumnjivih mečeva, a najsumnjiviji je onaj u kojem će snage odmeriti Artur Rinderkneč i Jan Lenard Štruf. Kladionice su ulogu favorita dale Štrufu, ali kako vreme prolazi imamo ogroman pad kvote na pobedu Rinderkneča.

Ove nedelje kladiti se na tenis je vraški teško. Zašto? Zato što se sledeće nedelje igra masters u Indijan Velsu i svi su mislima na tom turniru. Ovde imamo jednu zanimljivu situaciju.

Naime, Štruf je igrač koji je propatio prošle godine i pao dosta na ranku. On sada mora da igra kvalifikacije za masterse i upravo je prijavljen za kvalifikacije u Indijan Velsu koje startuju 6. marta. Postavlja se pitanje kakve su mu ambicije i da li želi da se takmiči na najvećim turnirima?

Mi mislimo da želi. Turnir u Indijan Velsu je poput grend slema. Inače ga igrači nazivaju petim grend slemom. Ogroman turnir, veliki broj bodova, veliki nagradni fond. Prosto, sve što igrač želi da poželi. Jasno se postavlja pitanje, da li Šturf želi da tavori u Francuskoj na čelendžeru, ili da se oproba sa najjačima i sigurno zaradi isti novac, ako ne i veći od ovog u Francuskoj?

Rinderkneč sa druge strane ne mora da brine. I on ide u kalifornijsku pustinju, ali kao igrač koji je već u glavnom žrebu. On ima komtno 2-3 dana viška i može da se spremi fino. Štruf po nama nema taj luksuz, jer ako dobije danas, igraće sigurno sutra i ako to izgubi onda ima dan da otputuje u Ameriku i pripremi se za tamošnje uslove. Nama to prosto ne pije vodu.
Rinderkneč je domaći teniser, odigrao je više nego pristojan tenis ove nedelje i svakako može da se nosi sa Štrufom.

Mala napomena samo. Sve ovo oko kvalifikacija je tačno, imate na sajtu da vidite ko igra ko ne igra. Ipak, mi ne znamo šta je u glavama tenisera. On lagano može da promeni odluku i reši da igra ovde do kraja. Ovo je neko naše mišljenje.

Predlog za klađenje: Rinderkneč ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Rinderkneča 6-4 6-4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje