petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga poeni igrača – 5 predloga (21. Januar)

Na današnjem programu Evrolige odigraće se 5 utakmica, a evo nekoliko predloga.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Rodrigue Beaubois 9.5 minus

Na današnjem meču protiv Zenita za Anadolu Efes mogao bi da zaigra i Krunoslav Simon. Sasvim sigurno njegovim prisustvom opada produktivnost francuskog igrača.

Kostas Mitoglou 11.5 plus

Danas za PAO ne igra prvi centar Papagianis, kao ni Papapetrou, te bi efikasnu partiju protiv loše odbrane mogao imati grčki igrač koji je na prethodna 3 meča u 2 navrata bio preko ove margine.

Jaycee Carroll 8.5 plus

Real Madrid je oslabljen otputovao u Tel Aviv. Trener Pablo Laso neće moći da računa na Llulla i Fernandeza, te bih sigurnih 15 minuta trebao da ima veteran, a samim tim i priliku da probije marginu.

David Lighty 9.5 plus

Amerikanac je imao naporan meč pre 2 dana i zbog toga postoji bojazan o spremnosti za ovaj duel, ali u meču sa Valenciom i kod kuće, trebao bi biti dvocifren.

Wade Baldwin 13.5 plus

Amerikanac koji je svojevremeno imao šta da nauči od Dame Lillarda kada je bio u sastavu Protlanda, igra dobro u Evorligi i ima mečeve kada je izvsrstan. Međutim, često ima problem sa ličnim greškama kao i nesmotrenim izgubljenim loptama. Nadamo se da danas to neće biti slučaj i da će ponoviti partiju protiv Milana da im je ubacio 18 poena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje