četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga – poeni igrača – razmišljanja (Četvrtak 7. Oktobar)

Na današnjem programu Evrolige odigraće se 4 meča. Neke od najava pročitajte na ovom linku – Evroliga.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Prvi meč igra se od 19h u Litvaniji. Sa tog meča čekamo 2 informacije vezane za igrače. Ukoliko obojica upitnih igrača (Strelnieks i Lekavicius) ne nastupe, odigraćemo dvojku na Zenit, iako će Žalgirio Arena biti ispunjena.  Pored toga, nije loše razmisliti o bivšem NBA igraču Emanuel Mudiay na margini od 13.5+. Bivši igrač Denvera ima velike uspone i padove u igri i to je glavna boljka zašto ga ne gledamo u NBA. Čovek ima potencijal da ode u 30+ poena, ali isto tako i da ostane na 3 poena.

U Atini se od 20h sastaje PAO sa Fenerom gde nam je za oko zapao P. Henry 5.5+ asistencija. Pierria je započeo kampanju u Evroligi sa 6 asistencija, a u meču truske lige imao je 13 komada (doduše, olakšavajuća okolnost je bila što DeColo ne igra). Protiv zelenih iz Atine je prošle godine zabeležio 12 i 10 asistencija dok je nosio dres Baskonije.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje