subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga: Zvezda protiv bratskog kluba bez 2 Amerikanaca?

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon velike pobede u Sankt Peterburgu naredne tri utakmice u Evroligi igraju u Beogradu u hali Aleksandar Nikolić!

Rivali crveno belih u mečevima 14,15 i 16. kola su ekipe Olimpijakosa, Barselone i Bajerna.

Utakmica sa grčkim velikanom Olimpijakosom prva je na programu i naredni izazov za naš tim, a taj meč igra se već u četvrtak od 19 časova.

Tim iz Pireja igra izvanredno ove sezone, i sa skorom 9 pobeda i 4 poraza nalazi se u vrhu tabele. Ovo će biti 10. jubilarni meč u Evroligi, a naš tim ima skor 2/7.

Trener KK Crven zvezda mts Dejan Radonjić:
Veliki izazov za nas, jedan od najboljih timova Evrope u ovom trenutku, to su i pokazali u dosadašnjem delu takmičenja, u sjajnoj su formi, a u utakmicama koje su odigrali, pokazali su da sa razlogom mogu da očekuju puno toga i da su u borbi za sam vrh. Težak meč je pred nama, ekipa koja je puna kvaliteta i isuskustva, savladali su u poslednjim mečevima na dva gostovanja UNIKS i ubedljivo Milano u Italiji , što znači da moramo da budemo na visokom nivou” rekao je trener crveno belih i okrenuo se zdravstvenom biltenu koji ponovo nije najbolji.

Zdravstveni bilten je mogu reći za nas standardan. Vajt neće biti u timu, od meča sa Cibonom Holins nije trenirao, ima povišenu temperaturu i malaksalost, na svu sreću nije korona, ali ne znamo da li će biti spreman, ostali momci su tu” rekao je trener crveno belih.


Izvor: KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje