četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Favorit ima težak zadatak večeras!

➡️ BRAZIL: Serie A
🇧🇷 23:30 Goias – Palmeiras
TIP: D1+ (1.65)

Goias neporažen u Sudamericani, ali sada moraju da bace fokus na ligaške mečeve. U Brazilskoj Serie A, na 3 odigrana meča imaju učinak od 1 pobede i 2 poraza. U ovom meču neće moći da računaju na 3 startera: Prvi golman Tadeu (22/0 GK) se povredio, kao i Bruno Melo (15/4 D), dok je Maguinho (10/0 M) suspendovan.

Na drugoj strani Palmeiras je u dobroj formi. U ligi nemaju poraz (2 pobede i 1 remi). Kadrovski gledano Abel Ferreira bi mogao da odmori neke igrače, zbog gustog rasporeda. Marcos Rocha (18/0 D), Murilo (20/3 D) i Atuesta (6/1 F) su povređeni.

Sve u svemu, Goias motivisan pred ovaj meč, nakon istorijske pobede u Copa Sudamericani. Na domaćem terenu bili su impresivni. U ovoj sezonu, tačnije u svim takmičenjima, postizali su uvek bar 1 gol pred svojim navijačima. Palmeiras na drugoj strani favorit večeras, iako nemaju nijedan poraz, odbrana je na svim ligaškim mečevima primila bar 1 gol. Naš tip biće Goias postiže bar 1 gol, prosto ne možemo da zanemarimo njihovu motivisanost i snagu na domaćem terenu. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje