nedelja, 16. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

Favorit želi da dovrši domaći zadatak!

➡️ BRAZIL: Copa do Brasil
🇧🇷 00:00 Fluminense – Sampaio Correa DI1+&2+ (1.50)/ na manji ulog 1&3+ (1.60)

Zbog odlaganja mečeva brazilskog prvenstva, trener Fernando Diniz odlučio je da na teren izvede startere za duel protiv Sampaia Coree. Jedina promena u sastavu tima koji je pobedio Cerro Porteno, prošlog četvrtka u Libertadores, biće ulazak Felipea Mela na mesto Antonia Carlosa.

Na drugoj strani, Sampaio Correa stiže u revanš protiv Fluminensea sa novim trenerom. U prvom meču trenirao ih je Thiago Gomesa kao trenera u prvoj utakmici sada ima Ze Augusta. Novi trener ne može da računa na Ferreira (4/0 M) i Fabrício (0/0 M) jer su povređeni. Pimentinha (5/0 F) je pošteđen, dok Lucas Lopes (3/0 D) i Guilherme Escuro (4/0 M) nemaju pravo igranja, jer su igrali već u kupu za druge timove.

Sve u svemu, Fluminense ima 2 gola prednost iz prvog meča. S obzirom na postavu koju glavni trener šalje na terenu, želi da u potpunosti završi ovaj zadatak. Igrači stižu odmoreni i željni fudbala. Sa druge strane Samapio dolazi sa lošom formom, jer na poslednjih 5 utakmica nisu pobedili. Pored toga odsutno je nekoliko igrača. S obzirom na ovaku situaciju igramo tip DI1+&2+ (1.50), kao i na manji ulog 1&3+ (1.60). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje