subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Drama do poslednjeg zvižduka: Jedan tim se bori za Evropu, drugi bez pritiska i sa mešovitim sastavom!

Za jedne ova utakmica nema nikakvog značaja, tako da će na teren sa meštovitim sastavom, dok sa druge strane pobeda drugom timu bi značila korak bliže ka Evropi. Predložena kvota je oko 1.70.

➡️ BUGARSKA: Parva Liga
🇧🇬 16:45 CSKA 1948 Sofia – Botev Plovdiv I1v1 (1.72)

Utakmica bez ikakvog značaja za Botev Plovdiv. Podsetimo se, Botev je u finalu kupa Bugarske, savladao Ludogorets i tako sebi obezbedio mesto u Evropi. Tako da ovaj meč nema nikakav značaj. Prošle nedelje nisu pokazali veliku zainteresovanost i na teren su poslali rezerviste. Samim tim Slavia Sofia je to iskoristila i pored crvenog kartona ostvarila ubedljivu pobedu 3:1. S obzirom na sličnu situaciju možemo u ovom meču očekivati sličan sastav kao i u meču sa Slaviom. Sasvim sigruno neće biti jedan od glavnih igrača Samuel Akere (31/4 M) koji je podvrgnut operaciji.

Na drugoj strani, veoma bitan meč za CSKA Sofiu. Trenutno se nalaze na 7. poziciji, inače pozicija koja vodi u Evropi. Imaju bod zaostatka u odnosu na Ardu i 2 boda zaostatka u odnosu na Slaviu Sofiu. Samim tim prostora za grešku nema. Potrebna je pobeda kako bi ostali na toj poziciji, jer oba konkurenta imaju mogućnost da ih prestignu.

S obzirom na ovakvu situaciju, podražećemo domaćina. Iz razloga što je za goste već sezona završena, jer su ostvarili svoj cilj. Na drugoj strani, domaćin mora da pobedi, ako želi mesto u Evropi. Predlažemo tip I1v1 (poluvreme 1 ili kraj 1). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje