nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Favoritu je prioritet opstanak u ligi

➡️ RUMUNIJA: Kup
🇷🇴 19:30 FC Bihor – Dinamo Bucuresti minimalan ulog 1X (2.30) ✅

Dinamo Bucharesti je otputovao u četvrtak u Oradei, gde ga očekuju 2 utakmice. Danas u kupu sa Bihorom i za 3 dana u ligaškom meču sa UTA Aradom. S obzirom na gust raspored tener Ovidiu Burcă, igraće sa 2 tima. Manje korišćeni igrači, igraće danas u kupu, kako bi starteri bili odmorniji za ligašku utakmicu. Dinamo u prvenstvu nema pobedu na poslednjih 8 utakmica i zauzima pretposlednje mesto na tabeli.

Na drugoj strani, Bihor je lider 3. lige – Grupe 8, sa 24 osvojenih bodova i bez poraza (7 pobeda i 2 remija). U kupu su odigrali jedan meč protiv lidera prve lige FCSB-a, gde su bili poraženi rezultatom 0:2.

Sve u svemu, kvalitet je na strani Dinama. Međutim, trenutna forma je loša. Prioritet trenera Ovidiu Burcă je liga, tačnije opstanak u ligi, zato u ovom meču, koristi igrače koji nisu igrali do sada. Na drugoj strani, Bihor je tim koji je u dobroj formi i želi da iznenadi prvoligaša. S obzirom na celokupnu situaciju, igramo na autsajdera, tačnije probaćemo na minimalan ulog tip 1X, kao i čist 1. Srećno!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje