četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava Bundeslige – 10. kolo (petak)

DARMŠTAD – BOHUM

DARMŠTAD je u minulom kolu bio bukvalno „pregažen“ na gostovanju protiv minhenskog Bajerna sa neverovatnih 8:0! Na poluvremenu nije bilo golova, ali je Darmštad ostao se devetoricom igrača na terenu (minhenski klub je imao 10 fudbalera), ali uprkos brojčanoj inferiornosti, sebi nisu smeli da dopuste takav „potop“ u drugih 45 minuta igre. To je samo pokazalo ponovo sve defanzivne slabosti koje ovaj tim ima, 30 primljenih golova do sada, ubedljivo najviše u Bundesligi. Videćemo kako će se taj debakl odraziti sada na njim, ali nema sumnje da će pred svojim fanovima nastojati da se koliko-toliko iskupe. Novi bundesligaš bolje partije prikazuje na svom terenu, a svaka njihova utakmica do sada kod kuće donosila je mnogo golova – 1:4, 3:3, 4:2, 1:3. Nema dileme da je njihov glavni cilj opstanak u ligi, a utakmice protiv direktnih rivala u tom cilju praktično „vrede duplo“. Van stroja su – M.Maglica (defanzivac), F.Holland (defanzivac), K.Gjasula (vezista), F.Torsiello (napadač), A.Seydel (napadač).

Očekivani sastav (3-4-1-2)  – Schuhen – Isherwood, Zimmermann, Karic – Bader, Kempe, Franjic, Nurnberger –  Mehlem – Pfeiffer, Skarke

BOHUM se trenutno nalazi u zoni ispadanja sa svega 5 osvojenih poena. Dosta problema imaju ove sezone, jer su uz Majnc jedini tim u ligi koji nije ostvario nijedan trijumf. Bili su veoma blizu proteklog kola, ali su primili gol duboko u sudijskoj nadoknadi vremena i tako ostali bez celog „plena“. Samim tim, za njih je naredna utakmica od ogromnog značaja, gde naprosto moraju da osvoje bodove. I oni imaju velikih defanzivnih problema, jer su do sada primili 23 pogodaka, od kojih su čak 16 na gostovanjima. Izvan sastava su – M.Esser (golman), K.Schlotterbeck (defanzivac), I.Ordets (defanzivac), M.Tolba (defanzivac), J.Osei-Tutu (defanzivac), M.Bero (vezista), L.Mousset (napadač), dok je upitan nastup – P.Osterhage (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)  – Riemann – Gamboa, Masovic, Bernardo, Danilo – Losilla, Stoger – Asano, Forster, Antwi-Adjei – Paciencia

 

Glavni sudija – M.Fritz

Predlog za tipovanje – 3+ / @1.65

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Merck-Stadion am Bollenfalltor“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje