subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Favorizovani domaćin pod pritiskom i sa lošom formom, gosti puni motiva i željni dokazivanja!

➡️ BRAZIL: Copa Do Brasil

🇧🇷 00:00 Botafogo SP – Sao Riamundo RR

TIP: na sitno G1+ (1.90) #WIN ✅ FT:3:1

U drugoj fazi Copa Brasila nema prednosti nerešenog rezultata za gostojući tim. U slučaju nerešenog rezultata izvodiće se penali.

Botafogo SP nije pobedio na 4 od poslednjih 5 utakmica u svim takmičenjima, samim tim navijači su nezodovoljni trenutnim partijama svog tima, samim tim očekuje se od igrača pobeda u ovom meču, kao odgovor na kritike igrača. Kritika je upućena na odbrambeni stav tima, samim tim možemo očekivati napadački Botafogo večeras.

Medjutim, iako se čini kao lak zadatak, sigurno im neće biti lako, jer im u goste stiže Sao Riamundo, koji prolazi kroz najbolji period u svojoj istoriji, kada su u pitanju nacionalna takmičenja, poput ovog Kupa. Napad je impresionirao. U 2 zvanične utakmice, postigli su ukupno 10 golova.

U prvoj fazi ovog kupa, eliminisali su Cuiabu kao potpuni autsajderi, gde su postigli 4 golova. Uspešno su se plasirali i u osminu finala Copa Verde-a, gde su porazili Sao Francisco  ubedljivim rezultatom (6:0).

Što se kadrovske situacije tiče, nema bitnijih izostanaka na obe strane.

Botafogo je pod pritiskom da ostvari pobedu, na drugoj strani stiže im tim koji je pun motiva i želje za dokazivanjem. Napad gostiju je pokazao da obavlja dobar zadatak, samim tim podržaću ih večeras. Igramo tip gost postiže gol G1+, na manji ulog. Srećno!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje