sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalno iznenađenje se plaća odličnom kvotom!

➡️ BRAZIL: Campeonato Carioca
🇧🇷 23:30 Vasco – Bangu
TIP: na sitno G1+ (2.60)

Vasco će možda odmoriti neke startere, kako bi se pripremio za polufinale Campeonato Carioca. Igrači kojima preti suspenzija su 2 standarnda defanzivca Léo (9/1) i Lucas Piton (9/1 D) kao i Miranda (8/0 D) koji je imao blagu povredu u prošlom meču.

Ako ostvari pobedu ili igra nerešeno u ovom meču, njihov protivnik u polufinalu biće Flamengo. U slučaju poraza od Bangu-a, njihov protivnik biće Fluminense.

Bangu na drugoj strani, ima minimalne šanse za prolaz u polufinale, ali i dalje postoji nada. Na klupi Bangu-a je legenda Vasca Felipe Loureiro, koji ima zadatak da napravi iznenađenje večeras, tako da neće štedeti igrače.

Očekuje se napadačka formacija oba trenera, tako da nam neće biti sigurno dosadno. Vasco je favorit, ali postoji mogućnost da se neki igrači odmore, posebno iz defanzivnog dela, sa druge strane Bangu ide na sve ili ništa, samim tim moraju da stvaraju šanse, kako bi ostvarili svoj cilj.

Kvota 2.60 da gost postiže gol je vrlo primamljiva, s obzirom da su gosti na ovom terenu odigrali ukupno 5 utakmica i u 3 navrata savladali golmana Vasca. Nije isključeno da se to opet dogodi. Mislim da vredi probati tip G1+ na minimalan ulog. Dok se potencijalni prelaz 2-1 plaća kvotom 32.00Srećno!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje