ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Fenomenalna igra Radnika iz Surdulice, dve prečke i Borjan spasle Zvezdu!

U prvom polufinalu između Crvene Zvezde i Radnika iz Surdulice, slavio je tim iz Beograda 2:1 (2:0), iako će posle meča gosti biti ti koji će imati za čim da žale.

Crvena Zvezda je povela u 2.minutu posle sumnjive situacije pred golom Radnika, posle udarca glavom Milunovića, lopta je ušla u mrežu, iako su igrači Radnika signalizirali da je pre toga dodirnula Sanogoa, na putu do mreže koji se nalazio u ofsajd poziciji.

 

Potom je u 34.minutu na asistenciju Kange, gol postigao Falcinelli, a od tog trenutka deluje da se Crvena Zvezda zadovoljila i da je stala.

Na 2:1 smanjio je Milan Makarić, jedan od najboljih strelaca ove godine u Srbiji, da bi potom igrači Radnika odigrali sjajno i do kraja meča dva puta pogodili prečku u poslednjih 10-ak minuta susreta, s tim da je kod drugog pokušaja tome dosta doprineo i golman Borjan posle čije odlične intervencije se lopta odbila u prečku.

 

Svaka čast Radniku na pruženom izdanju, a trener Stanković će morati da se zapita, zašto je njegov tim koji je parirao Milanu i igrao jako dobro u Evropi, spašavao živu glavu u poslednjih 10-ak minuta utakmice protiv tima koji ima mnogostruko manju tržišnu vrednost!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje